Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de tantari, muste sau alte insecte atunci cand fereastra este deschisa.

 

Revolution Slider Error: fetch -
---
Query: select * from wp_revslider_sliders order by id

 

Din punct de vedere constructiv si al designului se pot realiza plase impotriva insectelor:

– pe balamale. Acestea sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevazut cu balamale, permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut.┬áIn sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

– fixe. Acestea sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prins la exteriorul tamplariei prin coltari. Plasa tip cadru fix poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

– tip rulou. Acestea sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro. Actionarea este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra. Ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei.

 

 

 

 

Noul Showroom DECOR

Str. Zaharia Stancu, Nr.1, Spatiul 5, Brasov #StreetCoresi...

Despre Noi

Compania Genius Group a fost infiintata in anul 1996, propunandu-si sa ofere clientilor calitate confort si siguranta. Baza de...

Newsletter

some_textPage Rank